Nygräddade frasvåfflor med jordgubbssylt var bland Dagnys favoritdesserter. Ibland kom hon till mig, lånade köket och en halv timme efter det kunde vi redan äta världens bästa frasvåflor.

Kommentarer

Anonym sa…
Vad sugen jag blir när jag ser denna bild ! Varför äter man våfflor så sällan undrar jag ? Kanske andra äter det oftare, men jag gör det inte.När jag var liten, hade vi alltid våfflor på Mors Dag. Kerstin i Kristianstad
Anonym sa…
Vilken trevlig överraskning det måste ha varit, att öppna köket för en sådan glädjespridare. Frasvåfflor som är så gott. Jag gräddar aldrig våfflor numera, en tid hade jag mammas gamla tunga våffeljärn men det blev sällan använt, det var för besvärligt... Men jag äter gärna våfflor på ett närliggande våffelcafé utomhus sommartid. /Inga-Lill
Anonym sa…
Detta har inte ett dugg med bilden att göra, men jag skriver det ändå. På dagens promenad såg jag vintergäck som stod nära en husvägg och lyste så gult och fint. Härligt med vårtecken redan nu! Kerstin i Kristianstad

Populära inlägg